Το πρώτο Ελληνικό site προπονητικής ποδοσφαίρου
Φυσική Κατάσταση

Επαγγελματικές ασκήσεις και προπονήσεις φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου που καλύπτουν τους τομείς Αντοχής, Ταχύτητας / Ευκινησίας και προπόνησης Δύναμης.


Φυσική Κατάσταση

Τεχνική

Το στοιχείο της άρτιας τεχνικής κατάρτισης κάτω απο συνθήκες πίεσης χώρου και χρόνου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σημερινού ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου.


Τεχνική

Τακτική

Η κατάκτηση της νίκης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προγραμματισμένες αγωνιστικές ενέργειες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα ατομικά, υποομαδικά ή ομαδικά.


Τακτική

Νοητική Ικανότητα

Παρά το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των προπονητικών δραστηριοτήτων της ομάδας εστιάζονται σε φυσική κατάσταση ή τεχνικό-τακτικά στοιχεία, η εισαγωγή της ψυχολογίας δεν θα πρέπει να αγνοηθεί. Δεν είναι π.χ. το ίδιο αν η ομάδα σας μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό και αμύνεται στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με 1-0 υπέρ της σε σύγκριση με ενα προβάδισμα με σκορ 3-0.


Νοητική Ικανότητα

Προθέρμανση

Επαγγελματικού επιπέδου ασκήσεις όπου προετοιμάζουν τους παίκτες σωματικά και πνευματικά για το κύριο μέρος της προπόνησης ή τον επίσημο αγώνα:


Προθέρμανση

Αποθεραπεία

Ασκήσεις και τεχνικές για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην αρχική (προ-προπόνησης) κατάσταση του, αναζωογονώντας και χαλαρώνοντας τον.


Αποθεραπεία

Προπόνηση Τερματοφύλακα

Στο s11 θα βρείτε ασκήσεις και προπονήσεις επαγγελματικού επιπέδου, όπου θα βοηθήσουν τους τερματοφύλακες σας να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους.


Προπόνηση Τερματοφύλακα