Το πρώτο Ελληνικό site προπονητικής ποδοσφαίρου
Παρακολούθηση προπόνησης

Για το S11 είναι πολύ σημαντική η παρακολούθηση του προπονητικού φορτίου, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί ένα πλάνο περιοδισμού για την πρόληψη της υπέρ / υπό προπόνησης και την αύξηση της απόδοσης των παικτών.


Παρακολούθηση προπόνησης

Πρόληψη/Αποκατάσταση τραυματισμών

Το προσωπικό των ομάδων πρέπει να ελέγξει τους παίκτες, να εντοπίσει τυχόν κινδύνους τραυματισμών και αδυναμίες και να θέσει σε εφαρμογή διάφορα προγράμματα για να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνιση τους όπως επίσης και στην ασφαλή επιστροφή τους από τραυματικό επεισόδιο.


Πρόληψη/Αποκατάσταση τραυματισμών

Ψυχολογία

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ενδυναμώνεται ο ρόλος της επιστήμης της ψυχολογίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η απόδοση του παίκτη είναι άμεσα συνυφασμένη με την ψυχολογική του κατάσταση και στο s11 να μπορείτε να βρείτε συμβουλές και τεχνικές ψυχολογικής υποστήριξης των αθλητών σας.


Ψυχολογία

Διατροφή

Ένα σωστά δομημένο διατροφικό πλάνο μπορεί να αποτελέσει την βάση για την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Στο S11 περιλαμβάνονται συμβουλές και πλάνα σχεδιασμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου παρέχοντας σας τα ζωτικά στοιχεία της διατροφής στο ποδόσφαιρο.


Διατροφή

Αποθεραπεία

Η κόπωση παρουσιάζεται σωματικά, ψυχολογικά, νευρολογικά ή ορμονικά. Στο s11 θα βρείτε τις πιο σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης όπου επαναφέρουν τον παίκτη όσο το δυνατόν συντομότερα μετά την προπόνηση ή τον αγώνα.


Αποθεραπεία